Preloader Image
office@nipo.gov.ua
  • Українська
  • English
  • Комісія “Україна” починає роботу: вже в липні відбудеться перше засідання 
    17 Липня 2024 Коментарів немає Irena

    Комісія “Україна” починає роботу: вже в липні відбудеться перше засідання 

     

    ІР офіс інформує, що 24 липня 2024 року відбудеться перше засідання Комісії з надання дозволу на використання в торговельній марці офіційної назви та міжнародного літерного коду держави Україна та/або на включення до зображення торговельної марки імітації малого Державного Герба України (Комісія “Україна”).

     

    На перше засідання винесено на розгляд 25 клопотань про надання дозволу на використання в торговельній марці офіційної назви та/або міжнародного літерного коду держави Україна та/або на включення до зображення торговельної марки імітації малого Державного Герба України.

     

    Із переліком клопотань, винесених на розгляд Комісії “Україна”, можна ознайомитись за посиланням.

     

    За результатами розгляду цих клопотань Комісія прийме рішення.

     

    Рішення Комісії будуть оприлюднені на вебсайті УКРНОІВІ (IP офісу) не пізніше п’ятнадцяти робочих днів з дати проведення засідання Комісії, на якому це рішення прийнято.

     

    Детальніше із процедурними питаннями можна ознайомитись у Положенні про Комісію “Україна”.

     

    Нагадаємо, що Комісія “Україна” відновила свою діяльність 26 червня 2024 року – з моменту затвердження наказом УКРНОІВІ №102/2024 погодженого Міністерством економіки України персонального складу Комісії.

     

    Читайте також:

     

    Генасамблея ВОІВ: Богдан Падучак закликав продовжити обговорення підходів до визначення обсягу імітації назв країн та державних символів

     

    Повторне оголошення про приймання пропозицій щодо кандидатур до складу Апеляційної комісії УКРНОІВІ (ІР офіс) від патентних повірених

    Irena
    Irena
    administrator

    Коментарів немає