Preloader Image
office@nipo.gov.ua
  • Українська
  • English
  • ІР офіс запрошує на секторальне обговорення блоку “Інноваційна екосистема та економіка ІВ” проєкту Національної ІР стратегії
    14 Травня 2024 Коментарів немає Irena

    ІР офіс запрошує на секторальне обговорення блоку “Інноваційна екосистема та економіка ІВ” проєкту Національної ІР стратегії

     

    17 травня 2024 відбудеться секторальне обговорення блоку “Інноваційна екосистема та економіка інтелектуальної власності” проєкту Національної стратегії розвитку сфери інтелектуальної власності, організоване Міністерством економіки України та IP офісом.

     

    Основні аспекти концепції проєкту Національної стратегії, зокрема й щодо інноваційної економіки, презентували під час заходу до World IP Day (26 квітня) в межах Українського тижня ІВ (IP Week 2024).

     

    Детальніше із концепцією блоку “Інноваційна екосистема та економіка інтелектуальної власності” можна ознайомитись у презентації:

     

     

    Цього тижня стартує етап секторальних обговорень проєкту Національної стратегії. Мета – обговорити документ, зробити його максимально дієвим та ефективним, таким, що відповідає запиту суспільства та враховує пропозиції всіх зацікавлених сторін.

     

    У фокусі секторального обговорення  “Інноваційна екосистема та економіка інтелектуальної власності”:

     

    • Державне регулювання діяльності щодо використання прав на об’єкти інтелектуальної власності та трансферу технологій;
    • Національна інноваційна екосистема для ефективної комерціалізації об’єктів права інтелектуальної власності та трансферу технологій;
    • Управління інтелектуальною власністю;
    • Комерціалізація об’єктів права інтелектуальної власності установами та організаціями державного сектора та сектора вищої освіти;
    • Комерціалізація об’єктів права інтелектуальної власності підприємницьким сектором.

     

    Секторальне обговорення є відкритим для всіх бажаючих та відбудеться 17 травня 2024 року, початок – об 11:00.

     

    Долучитись до обговорення можна в онлайн-режимі (Zoom) за посиланням.

     

    • Ідентифікатор конференції: 851 6007 3710
    • Код доступу: 608739

     

    Також інформуємо, що 20 травня (понеділок) відбудеться секторальне обговорення блоку “Авторське право і суміжні права”, а 23 травня (четвер) 2024 року – блоку “Колективне управління майновими правами правовласників у сфері авторського права і суміжних прав”.

     

    Про час проведення цих секторальних обговорень, а також деталі для підключення буде повідомлено додатково. Стежте за анонсами на ресурсах ІР офісу.

     

    Читайте також:

     

    ВОІВ підтримує Україну у розробці Національної стратегії інтелектуальної власності: підсумки сесії “IP Strategy: WIPO for Ukraine”

     

    Під час World IP Day презентовано концепцію проєкту Національної стратегії розвитку сфери інтелектуальної власності

    Irena
    Irena
    administrator

    Коментарів немає