Preloader Image
office@nipo.gov.ua
  • Українська
  • English
  • Комерціалізація ідей: українські реалії та європейський досвід
    27 Травня 2024 Коментарів немає Irena

    Комерціалізація ідей: українські реалії та європейський досвід

     

    У Варшаві відбувся III Legal Forum EU-Eastern Partnership, партнером якого виступив український IP офіс.

     

    Як підвищити конкурентоздатність українських винахідників на міжнародній арені? Які можливості надає National IP&Innovations Hub для розвитку інновацій? Як застосувати європейський досвід в нашій державі?

     

    Про це і не тільки говорила Ольга Кронда, начальниця департаменту розвитку інновацій ІР офісу, на панельній дискусії, присвяченій світовим тенденціям у сфері захисту інновацій та комерціалізації прав інтелектуальної власності. Захід відбувся на полях III Legal Forum EU-Eastern Partnership.

     

    Ольга Кронда (третя зліва) представила український IP офіс на престижному юридичному форумі.

     

    Зокрема Ольга Кронда окреслила діяльність IP офісу у межах євроінтеграції нашої держави й ті можливості, які відкриваються перед українськими креаторами та винахідниками:

     

    Міжнародна співпраця є ключовим елементом для успішної реалізації інноваційних проєктів в Україні та масштабування за її межами. Обмін досвідом та впровадження передових практик дозволяють нам швидше досягати поставлених цілей і забезпечувати надійний захист інтелектуальної власності. Інтеграція України в єдиний інноваційний простір ЄС є пріоритетом для економічного розвитку держави, тому реалізація міжнародних проєктів та розвиток спільної екосистеми з ЄС є важливою частиною нашої роботи, що сприятиме входженню України до ЄС“.

     

    Одна з ключових задач форуму – обмін досвідом.

     

    III Legal Forum EU-Eastern Partnership об’єднав професійну юридичну спільноту країн Європи, Східного партнерства, Центральної Азії та Кавказу, США. Це комунікаційна платформа юристів із понад 25 країн, які обмінялися професійними думками, долучились до конструктивних дискусій та заклали основу для майбутньої співпраці та налагодження ділових зв’язків.

     

       

     

    Фото: EUCON Legal Group

     

    Читайте також:

     

    “Питання захисту інтелектуальної власності – важливий фактор залучення інвестицій”, – Олена Орлюк під час Investman Ukraine

     

    Що обмежує розвиток медіації в Україні? Фахівці IP офісу долучились до міжнародного дослідження

    Irena
    Irena
    administrator

    Коментарів немає