Preloader Image
office@nipo.gov.ua
  • Українська
  • English
  • IP освіта: стартує менторська програма для викладачів у межах проєкту “Інтелектуальна власність та новітні технології для закладів вищої освіти”
    10 Липня 2024 Коментарів немає Irena

    IP освіта: стартує менторська програма для викладачів у межах проєкту “Інтелектуальна власність та новітні технології для закладів вищої освіти”

     

    Онлайн-сесії пройдуть з 15 по 19 липня, в них візьмуть участь представники шістьох ЗВО.

     

    Менторська програма організована Академією інтелектуальної власності IP офісу за підтримки Академії BOIB. Вона розрахована на педагогів ЗВО, які викладають інтелектуальну власність в межах проєкту “Інтелектуальна власність та новітні технології для закладів вищої освіти”.

     

    Основна мета програми – менторський супровід викладачів у вдосконаленні власних навчальних програм та надання актуальних знань і навичок з методології розробки програм.

     

    Після проходження онлайн-сесій учасники зможуть:

     

    • опанувати концепції розробки навчальних програм з інтелектуальної власності для закладів вищої освіти;

     

    • застосовувати андрагогічні принципи (принципи навчання дорослих) та пов’язані з ними стратегії викладання й оцінювання знань при вдосконаленні змісту навчальної програми з ІВ;

     

    • розробити навчальну програму з ІВ із застосуванням методу “Глибина знань” американського дослідника доктора Нормана Вебба. А також із використанням знань та навичок, набутих під час програми “Інтелектуальна власність та новітні технології для закладів вищої освіти”, з урахуванням сучасних тенденцій у сфері ІВ;

     

    • інтегрувати розроблену програму у навчальний процес та забезпечити її ефективне викладання, використовуючи сучасні методи та технології для досягнення максимальних результатів у засвоєнні матеріалу студентами.

     

    Запрошеними менторами від Академії ВОІВ будуть:

     

    • Елеонора Розаті, професорка права інтелектуальної власності Стокгольмського університету, радниця юридичної фірми Bird & Bird;
    • Маргарет Роберта Найлз, експертка з навчання, міжнародна освітня консультантка.

     

    Дати проведення: 15-19 липня (всього 5 сесій), 15:00 – 17:00.

     

    Формат: онлайн-сесії з інтерактивними завданнями на платформі Zoom.

    Аудиторія: 14 викладачів, які представлятимуть 6 закладів вищої освіти.

     

    Мова: забезпечується переклад українською.

     

    Програма наставництва буде побудована на змішаній моделі, включатиме синхронні та асинхронні сесії з елементами індивідуального, групового наставництва та наставництва за принципом peer to peer (тобто взаємонаставництва).

     

    Після завершення менторської програми за результатами впровадження удосконаленої навчальної програми у ЗВО учасники отримають сертифікати.

     

    Читайте також:

     

    Завершилася тренінгова програма для викладачів вишів у межах проєкту “Інтелектуальна власність та новітні технології для закладів вищої освіти”

     

    Основи інтелектуальної власності для дітей: IP офіс провів майстер-клас у Школі Супергероїв

     

    Освіта в IP-сфері: 5 безоплатних курсів для митців, підприємців та всіх, хто прагне підвищити цінність нематеріальних активів

    Irena
    Irena
    administrator

    Коментарів немає