Preloader Image
office@nipo.gov.ua
  • Українська
  • English
  • Нове покоління юридичних послуг: IP офіс та ГО «Лабораторія юридичного дизайну» підписали Меморандум про співпрацю
    31 Травня 2023 Коментарів немає Irena

    Нове покоління юридичних послуг: IP офіс та ГО «Лабораторія юридичного дизайну» підписали Меморандум про співпрацю

     

    Підписи поставили директор УКРНОІВІ (ІР офіс) Олена Орлюк та голова ГО «Лабораторія юридичного дизайну» В’ячеслав Пряміцин.

     

    Юридичні продукти, послуги нового покоління та впровадження інновацій – саме про це йдеться в Меморандумі про співпрацю ІР офісу та ГО «Лабораторія юридичного дизайну». Документ передбачає спільну роботу за такими напрямками:

     

    • спільні виступи, заходи, публікації у медіа, які дозволять донести до широкої аудиторії важливість прогресу у сфері технологій;
    • спільні тренінги та майстер-класи, на яких представники IP офісу зможуть навчитися застосовувати дизайн-мислення та інші інструменти для розробки юридичних продуктів;
    • залучення представників IP офісу на відкриття Школи юридичного дизайну, для проведення тренінгів у рамках Школи юридичного дизайну, а також як журі на конкурсі стартапів (Хакатон), що проводитиметься Лабораторією;
    • розробка слухачами Лабораторії технічних та дизайнерських рішень з питань діяльності IP офісу за запитом останнього для їх подальшого впровадження.

     

    Інновації – запорука відбудови України після перемоги, тому така співпраця стане корисною і дієвою, – наголосила очільниця ІР офісу Олена Орлюк:

     

    “Напрям інтелектуальної власності та інновацій має бути пріоритетним для розвитку, щоб забезпечити якісну відбудову економіки України. Разом з Лабораторією юридичного дизайну ІР офіс здатен сформувати основу для новаторських підходів та змін, що необхідні в сучасному світі”.

     

     

     

     

    Читайте також:

    Irena
    Irena
    administrator

    Коментарів немає