Preloader Image
office@nipo.gov.ua
  • Українська
  • English
  • COMMON FUTURE: представники ІР офісу долучилися до роботи Конгресу відбудови України, який відбувся у Польщі
    23 Вересня 2023 Коментарів немає Alex

    COMMON FUTURE: представники ІР офісу долучилися до роботи Конгресу відбудови України, який відбувся у Польщі

     

    Як відбудувати Україну – про це дискутували учасники Конгресу відбудови України COMMON FUTURE, який відбувся 21-22 вересня 2023 року на Познанському міжнародному ярмарку.

     

    Підприємці з Польщі та України, представники органів державної влади, місцевого самоврядування та уряду досліджували потреби української економіки і можливості польських партнерів щодо співпраці. Основна мета заходу – розробити стратегію відновлення України та визначити основні аспекти стратегічного економічного партнерства Польщі та України.

     

    Президент Польщі Анджей Дуда

    Президент Польщі Анджей Дуда, наголошуючи на європейському майбутньому України, закликав польський бізнес до активного залучення до процесу відбудови України й пошуку партнерів.

     

     

    Участь у Конгресі відбудови України взяли представники Українського національного офісу інтелектуальної власності та інновацій: очільниця IP офісу Олена Орлюк та перший заступник директора Богдан Падучак.

     

    Олена Орлюк і Богдан Падучак

    Делегація ІР офісу обговорювала з українськими і польськими підприємцями та амбасадорами відкриття в Україні на базі ІР офісу IP&I Hub – Національного хабу інтелектуальної власності та інновацій. IP&I Hub орієнтується на розробку та впровадження практичних інструментів для креаторів та винахідників:

     

    • сервіс “єдиного вікна” (для подачі заявок, експертизи, реєстрації прав на об’єкти права інтелектуальної власності, реєстрація передачі таких прав тощо),
    • платформу відкритих інновацій,
    • інструменти патентної аналітики,
    • програми підтримки,
    • єдину цифрову платформу тощо.

     

    Окреслюючи переваги IP&I Hub, Олена Орлюк наголосила на тому, що цей майданчик має на меті об’єднати всіх учасників інноваційного процесу: винахідника, креатора, автора, розробника, інноватора з бізнесом та інвесторами. IP&I Hub є важливим елементом інноваційної екосистеми, яка сприятиме як зараз, так і у повоєнній відбудові України та стабілізації національної економіки.

     

    Читайте також:

     

    “Співпраця та партнерство важливі як ніколи раніше”, – Олена Орлюк під час Міжнародного ІР Конгресу у Польщі

     

    Бізнес-інкубація і технології: ІР офіс презентує концепцію Національного хабу інтелектуальної власності та інновацій – IP&I Hub

     

     

    Alex
    Alex
    administrator

    Коментарів немає