Preloader Image
office@nipo.gov.ua
  • Українська
  • English
  • Супергерої, які рятують планету: IP Academy провела урок для дітей в унікальній школі на базі лікарні Охматдит
    13 Червня 2024 Коментарів немає Irena

    Супергерої, які рятують планету: IP Academy провела урок для дітей в унікальній школі на базі лікарні Охматдит

     

    Як інтелектуальна власність може привернути увагу до проблем довкілля і що може зробити кожен для того, щоб наша планета стала чистішою?

     

    Ці та інші теми обговорили під час уроку “Еко-супергерой: врятуй планету”, який організувала IP Academy для дітей, що навчаються у Школі Супергероїв на базі лікарні НДСЛ Охматдит. Захід провели в межах Всеукраїнської просвітницької кампанії “Творчі Екоініціативи: як ідеї змінюють звичайний світ”.

     

     

    Під час уроку кожен маленький учень зміг створити свого супергероя з унікальною суперсилою. Діти обговорили і дізнались, як завдяки креативним ідеям та творчості можна змінити світ, взяти на себе відповідальність за довкілля та стати справжніми екогероями.

     

    Крім того, команда ІР офісу передала в бібліотеку Школи Супергероїв декілька комплектів унікальної серії коміксів про інтелектуальну власність – “Метаверс Мандрівники”. Ці оригінальні твори допоможуть дітям розвивати й цінувати свої здібності та ідеї.

     

     

    Довідково:

     

    Державна установа Школа Супергероїв – місце, де діти отримують навчання у лікарнях, а уроки – це не лише знання, а й можливість відчути радість та відкрити для себе щось нове. Мета ініціативи – допомогти дітям насолоджуватися дитинством, попри важкі діагнози та хоча б на 45 хвилин уроку відчути, що все можливо.

     

    Читайте також:

     

    Як ідеї змінюють світ: урок IP Academy в межах IP Week про творчі екоініціативи

     

    Діти в цифровому світі: підсумки серії онлайн-занять від IP Academy

    Irena
    Irena
    administrator

    Коментарів немає