Preloader Image
office@nipo.gov.ua
  • Українська
  • English
  • Як створити успішний власний бренд: тривають зустрічі в рамках проєкту IP Connecting Students
    13 Квітня 2023 Коментарів немає Irena

    Як створити успішний власний бренд: тривають зустрічі в рамках проєкту IP Connecting Students

     

    Стратегія побудови власного бренду, його успішна комерціалізація і роль IP. Про це представники IP офісу спілкувалися на зустрічі зі студентами Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     

    На заході «Я-бренд, або Як заробити на власній особистості», який пройшов в рамках проєкту IP Connecting Students, обговорили:

    • атрибути особистості – голос, ім’я та зображення, а також специфіку їх комерціалізації;
    • креативність у формуванні та просуванні особистого бренду;
    • правові режими охорони складових компонентів особистого бренду людини.

     

     

    Спікери заходу:

    • начальниця Департаменту “Академія інтелектуальної власності” IP офісу Ольга Кулініч,
    • професіонал з інтелектуальної власності відділу навчально-методичної та інформаційно-аналітичної роботи Департаменту “Академія інтелектуальної власності” IP офісу Дарʼя Коваль.

     

    Вони окреслили основні складові ефективної стратегії побудови власного бренду, обговорили алгоритм його вдалої комерціалізації.

     

    В процесі дискусії спільно з учасниками було визначено критерії правомірності використання зображення знаменитостей та проаналізовано гучні скандали, що виникали між брендами та відомими особами, а також судову практику з їх вирішення.

     

    “В умовах, які диктує розвиток сучасного світу, правова обізнаність щодо охорони особистого бренду й атрибутів індивідуалізації особистості є не тільки важливим елементом побудови стратегії власного бренду з подальшою можливістю його успішної комерціалізації, а й невід’ємною складовою формування прогресивного правового суспільства”, – наголосила Ольга Кулініч.

     

     

    Для проведення заходу з актуальною темою, пов’язаною з підвищенням обізнаності в IP сфері, залишайте запит за посиланням.

     

    Читайте також:

    Irena
    Irena
    administrator

    Коментарів немає